Finanssiakatemian uutisia nyt myös Finanssialalle.fi-sivustolla

tiistai 22.9.2020

Finanssiakatemialla on nyt oma uutispalstansa Finanssialalle.fi-sivustolla. Uutiset ovat näkyvissä ainoastaan Finanssiakatemian Uutiset ja materiaalit -sivulla. Muualla sivustolla ovat näkyvissä työelämästä ja alan opiskelusta kertovat blogipostaukset.

Finanssiakatemian uutisia on tähän asti välitetty akatemian työryhmissä jäseninä oleville Finanssiakatemian oman työtilan kautta. Tuo käytäntö jatkuu edelleen. Työtilan uutiset ovat kuitenkin olleet näkyviä ainoastaan työryhmän jäsenille, joilla on pääsy työtilaan.

Finanssialalle.fi-sivustolla jaetut Finanssiakatemian uutiset taas ovat kaikkien luettavissa ja helposti jaettavissa sosiaalisen median kanavissa.

Finanssiakatemia on yhteistyöverkosto, joka yhdistää alan työnantajat ja oppilaitokset. Finanssiakatemiassa jaetaan tietoa ja osaamista verkoston sisällä. Tavoitteena on lisätä työelämän ja oppilaitosten välistä yhteistyötä siten, että työelämän tarpeet huomioidaan oppilaitosten opetuksessa. 

Tämän lisäksi Finanssiala ry:n jäsenet ja oppilaitokset voivat edistää erillisillä omilla harjoitusohjelmillaan ja yhteistyöprojekteillaan alan osaamista ja henkilöstön kehittämistä. Akatemiassa ovat mukana kaikki koulutusportaat ammatillisesta koulutuksesta ammattikorkeakoulu- ja yliopistotasoille. Mukana ovat myös täydennyskouluttajat.

Lisää Finanssiakatemiasta