Markkinointipäällikkö Mari

tiistaina 2.1.2018

Ilmarisella markkinointipäällikkönä toimiva Mari Merilampi nauttii monipuolisesta työstään.

Mari Merilampi toimii Ilmarisessa markkinointipäällikkönä. Koulutustausta hänellä on Helsingin Kauppakorkeakoulun kansainvälisessä BBA-ohjelmassa, jossa hän opiskeli liiketoiminnan johtamista.

Markkinointiviestinnän tiimin johtamisen lisäksi Merilampi mm. laatii asiakkaille meneviä kirjeitä, arvioi ja kehittää uusia myyntimateriaaleja sekä vastaa sosiaalisen median kanavien päivityksestä. Parasta työssä Merilammen mielestä on sen monipuolisuus: "Saan tehdä erilaisia töitä. Saan kirjoittaa, ja suunnitella, ja miettiä mitä uutta asiakkaille keksitään ja miten nykyiset asiakkaat pidetään tyytyväisenä uusin keinoin."

 

Vaihtelevien tehtävien ja sähköposteihin vastaamisen lisäksi Merilammen päiviin mahtuu myös runsaasti kokouksia, sekä rutiinitehtäviä kuten raportointia ja muistioiden laatimista.

Kymmenvuotisen uransa aikana markkinointipäälliköksi edennyt Merilampi näkee nykyisessä työpaikassaan hyvät etenemismahdollisuudet. Talossa on jatkuvasti käynnissä sisäisiä hakuja ja koulutuksia. Mahdollisuuksia on runsaasti.