Nordea kertoo etäTETtiläisille vastuullisuudesta kansainvälisen pankkikonsernin vinkkelistä

perjantaina 23.4.2021

Finanssialan etäTET-viikon viimeisenä päivänä perjantaina nuoria innostaa Nordea. Päivän kattavana teemana on vastuullisuus.

Nordea ei ole ensimmäistä kertaa etäTETin kimpussa vaan järjesti jo viime syksynä nuorille työelämään tutustumisen etäyhteyksillä. Yhteiskuntavastuuasiantuntija Kati Kemell kertoo, että kokemukset olivat hyviä ja nuorten kommentit lämmittivät pankkilaisen sydäntä.

”Muutama oppilas tuli sanomaan, ettei pankki olekaan yhtään niin tylsä paikka kuin olisi luullut. Oli ilo nähdä, kun oppilaat oivalsivat, että pankkityö on monipuolista ja kiinnostavaa.”

Monipuolista ja kiinnostavaa työelämääntutustumista on tarjoilla myös tänään perjantaina. Esimerkiksi vastuullisesta pankkitoiminnasta kerrotaan vahvasti kansainvälisestä näkökulmasta. Rahataitojen kautta voi myös vaikuttaa maapallon kestävän kehityksen kulkuun. Lainoitus ja sijoittaminen eli rahan käyttö ratkaisee, millaisen tulevaisuuden saamme.

”Nordea on kansainvälinen pankkikonserni, joten on luontevaa huomioida se myös TET-päivän opetuksissa.”

Kuten muutkin etäTETin finanssiyhtiöt, myös Nordea esittelee päivässään mielenkiintoisia uratarinoita. Puhumassa on sekä johtoa että arjen pankkityötä tekeviä.