Opettaja – tule päivittämään tietosi finanssialasta ja tutustumaan alan yrityksiin

perjantai 17.9.2021

 Finanssialan etäFIT-viikko järjestetään jälleen, tällä kertaa kokonaan etäyhteyksin. Viikon aikana finanssialan yritykset tarjoavat ammatillisten oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opettajille mahdollisuuden tulla tutustumaan alan työelämään ja päivittämään tietojaan alalla tehtävästä työstä. Mahdollisuus ei ole avoinna vain suoraan finanssialalle suuntaavaa koulutusta antaville opettajille, vaan kaikille kiinnostuneille toisen ja kolmannen asteen opettajille.

Tilaisuus toteutetaan kokonaan etäyhteyksien avulla. Voit ilmoittautua mukaan yhteen tai useampaan päivään oman aikataulusi mukaan.

Työelämää lähestytään ajankohtaisten teemojen kautta. Teemat koskevat vastuullista sijoittamista ja kestävää rahoitusta, digiajan asiakaspalvelua sekä tekoälyn ja datan hyödyntämistä finanssialalla.

Ilmoittaudu mukaan 3.11. mennessä. Saat ilmoittautumisen jälkeen kutsut digitaalisille yritysvierailuille. Jo ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa, mistä toivot erityisesti viikon aikana kuulevasi.

 

Viikon ohjelma

 

Tiistai 9.11.

Vastuullinen sijoittaminen  ja kestävä rahoitus

9-11 Handelsbanken ja Danske Bank

 

Keskiviikko 10.11. 

Digiajan asiakaspalvelu finanssialalla

9-11 Nordea ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

 

Torstai 11.11.

Tekoälyn ja datan hyödyntäminen finanssialalla

9-10.30 OP Ryhmä

 

 Ilmoittaudu mukaan täältä